produk

Telung Phase Listrik Smart Meter

Tipe:
DTSY545-SP36

Ringkesan:
DTSD545-S36 telung phase meter cerdas nganggo desain modular, lan meter kanthi tingkat akurasi sing cocog bisa dipilih miturut kahanan aplikasi sing beda.Antarane wong-wong mau, tingkat 0.2S darmabakti kanggo pangukuran stasiun daya, pangukuran gateway gardu, feeder lan pangukuran wates.Nyedhiyakake data energi listrik sing akurat kanggo transaksi daya, manajemen akun lintas wilayah, lan pangukuran listrik regional.Meter cerdas nggabungake teknologi komunikasi sing fleksibel, ndhukung interkoneksi, lan bisa disambungake menyang konsentrator liwat PLC, RF, utawa langsung nggunakake GPRS miturut kabutuhan pelanggan.Iki minangka produk sing cocog kanggo panggunaan komersial, industri lan omah.


Detail Produk

Tag produk

Sorotan

MODULAR DESIGN
DESIGN MODULAR
MULTIPLE COMMUNICATION
KOMUNIKASI MULTIPLE
ANTI-TAMPER
ANTI TAMPER
REMOTE  UPGRADE
UPGRADE REMOTE
TIME OF USE
WAKTU PENGGUNAAN
RELAY
relay
HIGH PROTECTION DEGREE
DEGREE pangayoman dhuwur

Spesifikasi

Jinis

Akurasi aktif

Akurasi reaktif

voltase dirating

Range operasi sing ditemtokake

Rated saiki

Miwiti saiki

Pulse konstan

DT meter

kelas 1

(IEC 62053-21)

Kelas 2

(IEC 62053-23)

3x110/190V

0.8Un-1.2Un

5(100)A

10(100) A

20(160)A

0.004Ib

1000imp/kWh 1000imp/kVarh (bisa dikonfigurasi)

3x220/380V

0.5Un-1.2Un

3x230/400V

0.5Un-1.2Un

3x240/415V

0.5Un-1.2Un

CT meter

Kelas 0.5S

(IEC 62053-22),

Kelas 2

(IEC 62053-23)

3x110/190V

0.8Un-1.2Un

1(6)A

5(6)A

5(10)A

0.001Ib

10000imp/kWh 10000imp/kVarh (bisa dikonfigurasi)

3x220/380V

0.5Un-1.2Un

3x230/400V

0.5Un-1.2Un

3x240/415V

0.5Un-1.2Un

CTVT meter

Kelas 0.2S

(IEC 62053-22)

Kelas 2

(IEC 62053-23)

3x57.7/100V

0.7Un-1.2Un

1(6)A

5(6)A

5(10)A

0.001Ib

10000imp/kWh 10000imp/kVarh (bisa dikonfigurasi)

3x110/190V

0.5Un-1.2Un

3x220/380V

0.5Un-1.2Un

3x230/400V

0.5Un-1.2Un

3x240/415V

0.5Un-1.2Un

Item Paramèter
Parameter dhasar Frekuensi: 50/60Hz

Konsumsi daya sirkuit saiki0.3VA (Tanpa modul)

Konsumsi daya sirkuit voltase≤1.5W/3VA (Tanpa modul)

Kisaran suhu operasi:-40°C ~ +80°C

Kisaran suhu panyimpenan:-40°C ~ +85°C

Tipe Testing Pengukur DT:IEC 62052-11 IEC 62053-21 IEC 62053-23
CT lan CTVT Meter:IEC 62052-11IEC 62053-22IEC 62053-23
Komunikasi Optikpelabuhan

RS485/P1/M-Bus/RS232

Pengukur DT/CT:GPRS/3G/4G/PLC/G3-PLC/HPLC/RF/

NB-IoT/antarmuka Ethernet/Bluetooth lsp.

CTVT:GPRS/3G/4G/NB-loT
IEC 62056/DLMS COSEM
Pangukuran Telung unsur
Tenogo:kWh,kVarh,kVAh
Seketika:Tegangan,Csaiki,Daya aktif,Daya Reaktif,Aketokdaya,Faktor daya,Tegangan lan amba saiki,Frequency
Manajemen Tarif 8 tarif,10 wektu saben dina,Jadwal 12 dina,12 jadwal minggu,12 jadwal mangsa,100 preian(bisa diatur)
Tampilan LED & LCD LEDindikator:Pulsa aktif,Pulsa reaktif,Tweker amper
LCDTampilan energi: 6+2/7+1/5+3/8+0, standar 6+2
LCDMode tampilan:Btampilan utton,Atampilan otomatis,Ptampilan ower-mudhun, Testmodustampilan
Real Jam Wektu Akurasi jamcy:≤0,5 detik/dina (ing 23°C)
Awanswektu aving:Konfigurasi utawa ngoper otomatis
Adonanybisa diganti

Urip sing dikarepake paling ora 15taun

Acara Acara Standar,Acara Tamper,Acara Daya, lsp.

Tanggal lan wektu acara

Apaling 100 dhaptar cathetan acara(dhaftar acara Customizable)

Lumbung NVM, paling ora 15taun
Skeamanan Paket DLMS 0/suite1/LLS
PrepaymentFungsi Opsional
Mekanik Instalasi:Standar BS/DINStandar
Proteksi kandang:IP54
Dhukungan instalasi segel
Kasus Meter:Polikarbonat
Ukuran (L*W*H):290mm * 170mm * 85mm
Bobot:Kira-kira.2.2kgs
Wiring sambungan Cross-sectional area(10A) 2.5-16mm²;(100A) 4-50mm²;(160A) 4-70mm²
Jinis sambungan(10A)AABBCCNN;(100A)AABBCCNN/ABCNNCBA;(160A)AABBCCNN

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita