produk

Telung Phase Smart Prepayment Card Meter

Tipe:
DTSY541-SP36

Ringkesan:
DTSY541-SP36 telung phase kertu prabayar pinter meter punika generasi anyar saka meter energi pinter, karo kinerja stabil, fungsi sugih, kemampuan anti-gangguan kuwat, lan desain ati-ati ing syarat-syarat operasi trep lan keamanan data.Iki nganggo struktur lan cangkang sing ditutup kanthi lengkap, sing bisa nyukupi asor lan lingkungan panas sing dhuwur lan sithik.Meter ndhukung macem-macem cara komunikasi kanggo nyambung menyang concentrator, kayata PLC / RF utawa langsung nggunakake GPRS.Ing wektu sing padha, meter uga bisa digunakake karo CIU.Iki minangka produk sing cocog kanggo panggunaan komersial, industri lan omah.


Detail Produk

Tag produk

Sorotan

MODULAR-DESIGN
DESIGN MODULAR
MODULAR DESIGN
DESIGN MODULAR
MULTIPLE COMMUNICATION
KOMUNIKASI MULTIPLE
ANTI-TAMPER
ANTI TAMPER
REMOTE  UPGRADE
UPGRADE REMOTE
TIME OF USE
WAKTU PENGGUNAAN
RELAY
relay
HIGH PROTECTION DEGREE
DEGREE pangayoman dhuwur

Spesifikasi

Item

Paramèter

dhasar Paramèter

Aktifaakurasi:Kelas 0.5S(IEC 62053-22)
Reaktifaakurasi:Kelas 2 (IEC 62053-23)
voltase dirating:3x220/380V, 3x230/400V,3x240/415V,
Rentang operasi sing ditemtokake: 0.5Un~1.2Un
Rated saiki:5(100)/10(100)A;
Miwiti saiki:0.004Ib
Frekuensi:50/60Hz
Pulse konstan:1000imp/kWh 1000imp/kVar(bisa diatur)
Konsumsi daya sirkuit saiki≤0.3VA (Tanpa modul)

Konsumsi daya sirkuit voltase≤1.5W/3VA (Tanpa modul)

Kisaran suhu operasi: -40°C ~ +80°C
Kisaran suhu panyimpenan:-40°C ~ +85°C
Tipe Testing IEC 62052-11 IEC 62053-22IEC 62053-23IEC 62055-31
Komunikasi Optikpelabuhan

RS485/P1/M-Bus/RS232

GPRS/3G/4G/PLC/G3-PLC/HPLC/RF/NB-IoT/ Antarmuka Ethernet / Bluetooth
IEC 62056/DLMS COSEM
Measurement Telung unsur
Tenogo:kWh,kVarh,kVAh
Seketika:Tegangan,Csaiki,Daya aktif,Daya reaktif,daya ketok, Faktor daya,Tegangan lan amba saiki,Frequency
Manajemen Tarif 8 tarif,12 wektu saben dina,Jadwal 12 dina,12 jadwal minggu,10 jadwal musim(bisa diatur)
LED & LCD Tampilan LEDindikator:Pulsa aktif,Sisa jumlah,Tweker amper
LCDetampilan nergy: 6+2/7+1/5+3/8+0 (bisa diatur), standar 6+2
LCD mode tampilan:Btampilan utton,Atampilan otomatis,Ptampilan ower-mudhun
Nyata Wektu jam Jam accuracy:≤0,5 detik / dina (in 23°C)
Awanswektu aving:Konfigurasi utawa ngoper otomatis
Baterei bisa diganti

Urip sing dikarepakepaling ora15tauns

Acara Acara Standar,Acara Tamper,Acara Daya, lsp.

Tanggal lan wektu acara

Apaling 100 dhaptar cathetan acara(dhaftar acara Customizable)

Storage NVM, paling ora 15taun
Skeamanan Paket DLMS 0/LLS
PrepaymentFungsi

Standar STS

Mode prabayar: Listrik / Mata uang

Media ngisi daya: IC Card

bebaya kredit:Ndhukung telung tingkat peringatan kredit.

Ambang level bisa dikonfigurasi.

Kredit darurat:

Tkonsumen bisa entuk jumlah sing winatesdiku minangka utangan jangka pendek.

It bisa dikonfigurasi.

Mode ramah: Digunakake ing kahanan ngendiora trep kanggo kredit needed.

Mode bisa dikonfigurasi. Futawa contone, ing wayah wengi utawa ing cilik saka konsumen tuwa frail

Mekanikal Instalasi:Standar BS/DIN standar
Proteksi kandang:IP54
Dhukungan instalasi segel
Kasus Meter:Polikarbonat
Ukuran (L*W*H):290mm * 170mm * 85mm
Bobot:Approx.2,2 kg
Wiring sambungan Cross-sectional area:4-50mm²
Cjinis sambungan:AABBCCNN

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita