produk

Telung Phase Smart Prepayment Keypad Meter

Tipe:
DTSY541SR-SP36

Ringkesan:
DTSY541SR-SP36 telung phase meter keyboard prepayment pinter iku generasi anyar saka meter energi pinter, karo kinerja stabil, fungsi sugih, kemampuan anti-gangguan kuwat, lan desain ati-ati ing syarat-syarat operasi trep lan keamanan data.Iki nganggo struktur lan cangkang sing ditutup kanthi lengkap, sing bisa nyukupi asor lan lingkungan panas sing dhuwur lan sithik.Meter ndhukung macem-macem cara komunikasi kanggo nyambung menyang concentrator, kayata PLC / RF, utawa langsung nggunakake GPRS.Ing wektu sing padha, meter kasebut dilengkapi keyboard kanggo input token, sing uga bisa digunakake karo CIU.Iki minangka produk sing cocog kanggo panggunaan komersial, industri lan omah.


Detail Produk

Tag produk

Sorotan

MODULAR-DESIGN
DESIGN MODULAR
MODULAR DESIGN
DESIGN MODULAR
MULTIPLE COMMUNICATION
KOMUNIKASI MULTIPLE
ANTI-TAMPER
ANTI TAMPER
REMOTE  UPGRADE
UPGRADE REMOTE
TIME OF USE
WAKTU PENGGUNAAN
RELAY
relay
3x4-KEYBOARD
KEYBOARD 3x4
HIGH PROTECTION DEGREE
DEGREE pangayoman dhuwur

Spesifikasi

Jinis

Akurasi aktif

Akurasi reaktif

voltase dirating

Range operasi sing ditemtokake

Rated saiki

Miwiti saiki

Pulse konstan

DT meter

kelas 1

(IEC 62053-21)

Kelas 2

(IEC 62053-23)

3x110/190V

0.8Un-1.2Un

5(100)A

10(100)A

0.004Ib

1000imp/kWh 1000imp/kVarh (bisa dikonfigurasi)

3x220/380V

0.5Un-1.2Un

3x230/400V

0.5Un-1.2Un

3x240/415V

0.5Un-1.2Un

CT meter

Kelas 0.5S

(IEC 62053-22)

Kelas 2

(IEC 62053-23)

3x110/190V

0.8Un-1.2Un

1(6)A

5(6)A

5(10)A

0.001Ib

10000imp/kWh 10000imp/kVarh (bisa dikonfigurasi)

3x220/380V

0.5Un-1.2Un

3x230/400V

0.5Un-1.2Un

3x240/415V

0.5Un-1.2Un

Item

Paramèter

dhasar Paramèter Frekuensi: 50/60Hz

Konsumsi daya sirkuit saiki0.3VA (Tanpa modul)

Konsumsi daya sirkuit voltase≤1.5W/3VA (Tanpa modul)

Kisaran suhu operasi:-40°C ~ +80°C

Kisaran suhu panyimpenan:-40°C ~ +85°C

Tipe Testing Pengukur DT:IEC 62052-11 IEC 62053-21 IEC 62053-23IEC 62055-31
Pengukur CT:IEC 62052-11IEC 62053-22IEC 62053-23IEC 62055-31
Komunikasi Oport ptik

RS485/M-Bus/RS232

GPRS/3G/4G/PLC/G3-PLC/HPLC/RF/NB-IoT/antarmuka Ethernet/Bluetooth
IEC 62056/DLMS COSEM

Pangukuran

Telung unsur
Tenogo:kWh,kVarh,kVAh
Seketika:Tegangan,Csaiki,Daya aktif,Daya reaktif,daya ketok, Faktor daya,Tegangan lan amba saiki,Frequency
Manajemen Tarif 8 tarif,10 wektu saben dina,Jadwal 12 dina,12 jadwal minggu,12 jadwal mangsa,100 preian(bisa diatur)
LED & LCD Tampilan LEDindikator:Pulsa aktif,Sisa kredit,Tweker amper
LCDetampilan nergy: 6+2/7+1/5+3/8+0 (bisa diatur), standar 6+2
LCDdmode muter:Btampilan utton,Atampilan otomatis,Ptampilan ower-mudhun,Tampilan mode test
RealTimeCngunci Akurasi jamcy:≤0,5 detik / dina (in 23°C)
Awansaving time:Konfigurasi utawa ngoper otomatis
Baterei bisa diganti

Urip sing dikarepakepaling ora15tauns

Acara

Acara Standar,Acara Tamper,Acara Daya, lsp.

Tanggal lan wektu acara

Apaling 100 dhaptar cathetan acara(dhaftar acara Customizable)

Storage

NVM, paling ora 15taun

Skeamanan

Paket DLMS 0/LLS
PrepaymentFungsi Standar STS

prabayar modus:Listrik/mata uang

Isi ulang: CIUPapan tombol (3*4)/Mkeypad terpadu eter (3*4)/Remote

Isi ulang nganggo token STS 20 digit

Kreditwarning:Ndhukung telung tingkat peringatan kredit.

Tambang level bisa dikonfigurasi.

Kredit darurat: Tkonsumen bisa entuk jumlah kredit sing winates minangka silihan jangka pendek.

Itbisa dikonfigurasi.

Mode ramah: Digunakake ing kahanan ngendiora trep kanggo entuk

kredit dibutuhake.Modusbisa dikonfigurasi.

Futawa contone, ing wayah wengi utawa ing kasus konsumen tuwa sing ringkih

Mekanik

Instalasi:Standar BS/DINStandar
Proteksi kandang:IP54
Dhukungan instalasi segel
Kasus Meter:Polikarbonat
Ukuran (L*W*H)Ukuran: 290mm * 170mm * 85mm
Bobot: Kira-kira.2 kgn
Wiring sambungan Cross-sectional area(10A) 2.5-16mm²;(100A) 4-50mm²
Jinis sambungan:(10A)AABBCCNN;(100A)AABBCCNN/ABCNNCBA

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita