Transformer

  • Dry-type 3-20kv Current Transformer

    Tipe garing 3-20kv Trafo Saiki

    Ringkesan Trafo saiki jinis iki minangka trafo arus ing njero ruangan (njaba ruangan) jinis garing, presisi dhuwur, sing dibungkus resin epoksi.Utamane digunakake kanggo ngukur saiki, daya, energi listrik lan proteksi relay ing sistem daya ing ngendi frekuensi dirating 50Hz lan voltase dirating 10kV utawa 20kV lan ngisor.Kahanan operasi tartamtu ing ngisor iki: 1. Ketinggian ora ngluwihi 1000 meter (nalika dhuwure luwih saka 1000m, insulasi eksternal kudu dhuwure corr ...
  • 3-20KV Indoors / Outdoors Potential Transformer

    3-20KV Ing njero ruangan / Njaba Potensi Transformer

    Gambaran Umum Transformator potensial iki minangka produk njero ruangan (ing njaba) sing digawe saka insulasi resin epoksi fase tunggal.Utamane digunakake kanggo pangukuran energi listrik, pangukuran voltase, monitor lan proteksi relay ing sistem tenaga kanthi kahanan titik netral ora ditrapake kanthi efektif ing endi frekuensi dirating 50Hz lan voltase dirating 10kV utawa 20kV lan ngisor.
  • 10KV Full Enclosed Combination Transformer

    10KV Full Tertutup Kombinasi Transformer

    Gambaran Umum Transformator gabungan iki minangka produk vakum ing njero ruangan (ing njaba ruangan) sing ditutup kanthi resin epoksi.Nduwe sifat sing apik ngemot bahan insulasi sing dhuwur, kemampuan anti-polusi, anti-ultraviolet lan hidrofobik sing apik.Port stopkontak sekunder dilengkapi tutup protèktif anti-tamper kanthi tahan udan, bledug lan tahan karat.Desain rok payung-bukti diadopsi ing tampilan, kanthi jarak creepage dawa ing permukaan.Utamane digunakake kanggo milih ...
  • 35kv Power System Combination Transformer

    Transformator Kombinasi Sistem Daya 35kv

    Ringkesan Trafo gabungan digunakake kanggo pangukuran voltase lan energi saiki ing sistem tenaga 35kV ing kahanan njero ruangan lan ruangan.Loro trafo saiki disambungake kanthi seri ing fase A lan C saka garis kasebut.Loro trafo potensial minangka sambungan telung fase V-jinis.Produk iki minangka produk insulasi komposit sing digawe saka resin epoksi lan karet silikon kanthi kinerja sing stabil.Bagian njaba nggunakake bahan karet silikon suhu dhuwur ...
  • 35kv or Below Power System Current Transformer

    35kv utawa Ngisor Power System Transformer Saiki

    Ringkesan Trafo saiki jinis garing, tliti dhuwur, tahan rereget, ing njero ruangan nggunakake trafo arus sing dibungkus resin epoksi.Utamane digunakake kanggo ngukur arus, daya, energi listrik lan proteksi relay ing sistem tenaga kanthi frekuensi 50Hz lan voltase dirating 35kV utawa ngisor.Kahanan operasi tartamtu ing ngisor iki: 1. Ketinggian ora ngluwihi 1000 meter (nalika dhuwure luwih saka 1000m, insulasi eksternal kudu dibenerake lan ...
  • 35KV or Below Indoors / Outdoors Potential Transformer

    35KV utawa Ngisor Indoors / Njobo Potensi Transformer

    Gambaran Umum Transformator potensial iki minangka produk njero ruangan (ing njaba) sing digawe saka insulasi resin epoksi fase tunggal.Utamane digunakake kanggo pangukuran energi listrik, pangukuran voltase, monitor lan proteksi relay kanthi frekuensi 50Hz lan voltase voltase 35kV utawa ngisor.
  • Low Voltage Transformer

    Transformator Tegangan Rendah

    Ringkesan Trafo seri iki digawe saka bahan resin thermosetting.Nduwe sifat listrik sing apik, sifat mekanik lan sifat tahan api kanthi permukaan sing lancar, warna seragam.Cocog kanggo pangukuran saiki lan energi lan (utawa) proteksi relay ing saluran listrik kanthi kahanan frekuensi 50Hz lan voltase dirating ing ngisor lan kalebu 0.66kV.Kanggo nggawe instalasi gampang, produk duwe rong jinis struktur: jinis langsung lan jinis bus bar.
  • Zero Sequence Transformer

    Transformer Urutan Nol

    Ringkesan Seri trafo iki digawe saka bahan resin thermosetting, sing nduweni sifat listrik sing apik, sifat mekanik lan sifat tahan api.Digunakake karo piranti utawa sinyal proteksi relay nalika sistem daya ngasilake arus grounding urutan nol.Iku mbisakake komponen piranti kanggo nggawe gerakan lan éling pangayoman utawa ngawasi.