Transformator Zero Sequence

  • Zero Sequence Transformer

    Transformer Urutan Nol

    Ringkesan Seri trafo iki digawe saka bahan resin thermosetting, sing nduweni sifat listrik sing apik, sifat mekanik lan sifat tahan api.Digunakake karo piranti utawa sinyal proteksi relay nalika sistem daya ngasilake arus grounding urutan nol.Iku mbisakake komponen piranti kanggo nggawe gerakan lan éling pangayoman utawa ngawasi.